Тъканна Банка №1 В Германия!Безплатна консултация със специалист пон-пет от 9:00 до 18:00
За нас

Какво ни мотивира


ЗАЩО VITA 34?

 • От 1997г. Vita 34 e с повече от 24 години опит
 • Лабораториите на Vita 34 са в Лайпциг и Рощок, Германия
 • Vita 34 Family – Семейството ни се увеличава ежегодно и излиза извън рамките на Европейските страни. До момента работим в повече от 28 държави от Европа и Близкия Изток (Германия, Австрия, Швейцария, Норвегия, Испания, Италия, Израел, Саудитска Арабия и др.)
 • Най-успешен опит в бранша – с повече от 244 000 съхранени проби
 • Германско качество и спазване на най-високи стандарти
  • Единствената частна тъканна банка акредитирана от Германския Федерален Институт за Имунизации и Биомедицински Фармацевтични Продукти (PEI)
  • GMP
  • FACT Net Cord
 •  Vita 34 има собствен сертифициран кръвен сак за взимане на проби и криосъхранение (CE 0482 марка в съответствие с директива 93/42/EEC)
 • 100% успешно освободени проби за лечения
 • Vita 34 има уникален мобилен  екип за транспорт на стволови клетки при необходимост от лечение
 • Най-голям брой успешни трансплантации в различни терапевтични области: левкемия, ДЦП, аутизъм, диабет тип 1, анемия, Бета теласемия майор и др.
 • Vita 34 има собствен научно-изследователски отдел и работи съвместно с известни институти и университети
 • 50 годишна HDI застраховка – Vita 34 e първата банка в Света, която в случай на несъстоятелност гарантира, че пробата от столови клетки на детето Ви ще бъде съхранявана до 50тия му рожден ден.

ЕКИП


Марк Роудс

Марк Роудс

Собственик

Г-н Роудс управлява множество международни компании. Той има широк опит като Изпълнителен Директор, Финансов консултатнт, Продуктов мениджър и др. в проекти от разнообразни бизнес сфери в Русия, Англия, Грузия, Кипър, България...

др. Иван Колчаков

др. Иван Колчаков

Медицински Директор, Управител

Др. Колчаков завършва Медицински университет-Пловдив, специализира Анестезиология, Реанимация и Интензивно Лечение в Медицинска Академия – София, Магистър по специалност „Здравен Мениджмънт“ - Пловдив. Като специалист Анестезиология и Реанимация, той има над 30-годишен опит. Основател и управител на една от първите частни болници в България. Неколкократно е бил Началник Отделение Анестезиология и Интензивно лечение в различни болнични заведения. Др. Колчаков притежава 10-годишен управленчески опит в областта на Криосъхранението на стволови клетки, той е обучен и сертифициран експерт по дейностите, извършвани в Тъканна банка. Семеен с две деца и внуче.

Габриела Ганчева-Михалева

Габриела Ганчева-Михалева

Изпълнителен Директор

Габриела Ганчева - Михалева завършва Медицински Университет – София. Тя е Магистър фармацевт, със специализация по Клинична Фармация, курс по Фармацевтичен Бизнес. Габриела е с 10-годишен експертен опит във фармацевтичния бранш, в сферата на фармацевтичните науки, производство и продажби. Говори 3 езика. Семейна и е майка на 2 деца. За консултация с нея, свържете на телефон: 0884155523

Кристина Христова

Кристина Христова

Регионален Мениджър Продажби, Област Източна България

Кристина Христова е експерт, с дългогодишен опит в продажбите на медицинските услуги. Тя е тесен специалист, с над 7-годишен опит в сферата на криосъхранението на стволови клетки и пренатални тестове.  Завършва Икономически университет–Варна, Магистър по Корпоративен бизнес и управление. Говори 3 езика. Кристина Христова е женена, майка на едно дете. За консултация с нея, позвънете на телефон: 0882913039

Ивелина Лазарова

Ивелина Лазарова

Офис Мениджър, гр. Пловдив

Ивелина Лазарова завършва счетоводство. Тя е с дългогодишен опит в сферата на мениджмънта и деловодството. Ивелина има богат опит във фармацевтичния бранш. Говори 2 езика. Ивелина Лазарова е семейна и е майка на 2 деца. За консултация с нея, позвънете на телефон: 0884 118 067

Мария Николова

Мария Николова

Търговски представител , гр. София

Мария Николова звършва маркетинг и мениджмънт в София. Тя има дългогодишен опит в областта на маркетинг и търговията. Задълбочени познания и богат търговски опит в сферата на ветеринарната медицина, медицинските услуги и грижи. Говори 2 езика. Мария Николова е семейна, с 2 деца. За връзка и консултация с нея позвънете на 0882962414.

"Терапиите със стволови клетки вече постигат значителен напредък, въпреки че те вероятно са само в началото на развитието си. Иновациите и активните изследвания, също и от Vita 34, са незаменими."

 

Доктор Волфганг Книрш, главен изпълнителен директор Vita 34 AG

Vita енциклопедия

Прочетете повече за резултатите от различни прочувания, публикации за специфични приложения и новини относно стволовите клетки и техния потенциал в съвременната медицина.

прочетете повече

Нашите услуги 

прочетете повече

ТЪКАННА БАНКА СЕЛСФОРГУД ЕООД © 2022