Тъканна Банка №1 В Германия! Безплатна консултация със специалист пон-пет от 9:00 до 17:00

КРЪВ ОТ ПЪПНА ВРЪВ / ПЪПНА ВРЪВ / ПЛАЦЕНТА – ПРЕДИМСТВА И СПЕЦИАЛНИ СВОЙСТВА

КРЪВ ОТ ПЪПНА ВРЪВ / ПЪПНА ВРЪВ / ПЛАЦЕНТА – ПРЕДИМСТВА И СПЕЦИАЛНИ СВОЙСТВА

Стволовите клетки от кръвта на пъпната връв и тъканта на пъпната връв и плацентата са истинско съкровище. Съхранената проба със стволови клетки е на разположение за цял живот и осигурява спокойствие. Ако е необходимо пробите се размразяват и да се използват като част от медицинските терапии.

СПЕЦИАЛНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ ОТ КРЪВ ОТ ПЪПНА ВРЪВ/ ПЪПНА ВРЪВ/ ПЛАЦЕНТА

Уникални
– Собствените стволови клетки се съвпадат перфектно с всички характеристики на тъканите. Те са уникални като пръстовите отпечатъци и индивидуални като личността.

Млади – Неонаталните стволови клетки нямат възрастови и екологични нарушения. Те са необременени, разделящи се, жизнени и обикновено без вируси и бактерии.

Пластични – Стволовите клетки от пъпна връв са особено адаптивни. Техният потенциал за диференциация им позволява да се развиват в различни видове клетки.

Костните фрактури или рани се лекуват много по-бързо при деца, отколкото при възрастните хора. Колкото по-възрастен става човек , толкова повече жизнеността на стволовите клетки намалява. Резултатът: Нашите самоизцелителни сили също намаляват.

Последните проучвания показват, че някои възрастови заболявания, като атеросклероза, се появяват само, когато стволовите клетки са станали твърде стари. След това те забавят или спират да функционират. По този начин, обаче, процесите на възстановяване вече не могат да бъдат стимулирани. Резултатът: нараняванията се лекуват по-бавно. Заместващи клетки и тъкани, като нови нервни клетки, вече не се образуват. Всички тези причини говорят в полза на използването на млади и гъвкави стволови клетки.

Стволови клетки от кръвта от пъпна връв/ пъпна връв и плацента имат друго предимство: за разлика от по-късните стволови клетки (например от костния мозък), те не са претърпели никакви увреждания от болести и мутации и обикновено са свободни от вируси и бактерии.

Ето защо е важно да се осигурят в най-ранен етап. Най-добрият вариант за това е съхранението веднага след раждането.

СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ УМБИЛИКАЛНА КРЪВ
„Веднага след раждането взехме стволови клетки на Мелина, съхранявани във Vita 34. Мелина расте с всяка година, а нейните стволови клетки остават млади и може да й помогнат някога. Така ние се чувстваме спокойни, но се и надяваме че никога няма да й потрябват.“
Катя и Енрико Кьонц (родители на Мелина)

Вземането на кръв от пъпна връв е лесно и напълно безопасно както за майката, така и за детето. След прерязването, пъпната връв се пробива, така че останалата част от богатата на стволови клетки кръв от плацентата и пъпната връв може да бъде събрана – до 200 милилитра. Взетата кръв съдържа също стволови клетки за съединителна тъкан, кръвоносни съдове и други неизследвани компоненти. Броят на кръвотворните стволови клетки е особено висок, така че кръвта от пъпна връв се използва и за лечение на аномалии в кръвта, за стимулиране на кръвообращението след химиотерапия и за лечение на левкемия.

Съхранените във Vita 34 проби със стволови клетки вече са били използвани хиляди пъти за лечение на деца и един възрастен в индивидуални случаи, терапевтични опити и проучвания. Например, кръвта от пъпна връв е била използвана за лечение на ювенилен диабет, увреждане на мозъка в детството, както и кръвни нарушения (апластична анемия), както и за корекция и регенерация на имунната система при имунодефицити.

Съхранената проба със стволови клетки за вашето дете, за нас означава началото на партньорство за цял живот. Ако става въпрос за приложението на стволови клетки от кръв от пъпна връв, ние сме до вас. Можете да се доверите на нашия опит!

Процедурите, процесите и материалите, специално разработени от Vita 34, правят стволовите клетки от кръв от пъпна връв налични за цял живот, с най-високо качество.

Шест добри причини да съхраните стволовите клетки на вашето дете

  1. Стволовите клетки от кръв от пъпната връв, пъпна връв и плацента се извличат лесно и безопасно по време на раждането.
  2. Криоконсервирани, т.е. замразени при около -180 ° C в газовата фаза на течния азот, стволовите клетки не остаряват и запазват своите жизнени свойства.
  3. Понасят се най-добре, когато се използват за детето – тъканните характеристики са 100% съвместими.
  4. Няма реакции на отхвърляне, което е голямо предимство, особено за регенеративната медицина.
  5. След като се съхранят, стволовите клетки от кръв от пъпна връв могат да помогнат на болни братя и сестри.
  6. В клинични проучвания в световен мащаб ежедневно се тестват нови терапии и приложения.