Тъканна Банка №1 В Германия!Безплатна консултация със специалист пон-пет от 9:00 до 18:00

Политика за поверителност и защита на личните данни

Настоящият документ установява правилата, които Тъканна Банка СелсФорГуд ЕООД, ЕИК BG205513731, със седалище и адрес на управление гр. София 1680, ул. Княз Борис I № 100 спрямо ползвателите на сайта https://www.cells4good.com.

Какво регламентира настоящия документ
От 25 май 2018 година в България започва да се прилага Общ регламент на Европейския съюз за защита на личните данни (GDPR). Целта му е да гарантира правото на неприкосновеност на физическите лица и да защити личните им данни. 

Какво са лични данни?
Съгласно чл.2, ал.1 от ЗЗЛД, лични данни са всяка информация, отнасяща се до физическо лице, което е идентифицирано или може да бъде идентифицирано пряко или непряко чрез идентификационен номер или чрез един или повече специфични признаци. По-конкретно, такива са: имена, ЕГН, адрес, телефон, месторождение, паспортни данни на лицето (физическа идентичност); семейно положение и родствени връзки (семейна идентичност); професионална биография (трудова дейност); здравен статус, психологическо и/или умствено състояние, сексуална ориентация (медицински данни); расов или етнически произход, политически, религиозни или философски убеждения (обществена идентичност); имотно състояние, финансово състояние, участие и/или притежаване на дялове или ценни книжа на дружества (икономическа идентичност) и др. 

Какви данни използваме и защо ги използваме
Тъканна Банка СелсФорГуд  ЕООД използва външна стандартна услуга от Google Analytics, с която отчита посещенията на уебсайта, проследява поведението на посетителите на сайта, като това става анонимно. За целта Google Analytics ползва вашия IP адрес, който в много случаи може да е споделен с други потребители на вашия интернет доставчик.
В нашия сайт вие може да бъдете идентифицирани след въвеждане на каквито и да е данни от вас самите във формите за обратна връзка в сайта, чрез които вие отправяте вашите запитвания или въпроси и препоръки към нас. За да отговорим на вашите съобщения, според новите правила се нуждаем от вашето изричното съгласие за изпращане на вашите данни до нас. За тази цел преди изпращане на вашите съобщения, ви молим да се съгласите с изпращането.
Тъканна Банка СелсФорГуд  ЕООД ползва изпратените от вас име, телефон и електронна поща само и единствено с цел да отговори на вашите съобщения, като например за да ви изпрати индивидуална оферта, когато вие сте поискали това.
Не изпращаме мейл бюлетини с непоискани търговски или други рекламни съобщения, както и не ползваме вашите имена или електронна поща за каквито и да е други цели.

Съхраняване и споделяне на вашите данни
Cells4Good не съхранява предоставените от вас данни в никакви бази данни, на хостинг сървъра или на други устройства.
Не споделяме, не разкриваме и не продаваме получените от вас данни на трети лица или компании.

Данни, събирани от прочитане на бисквитки
Бисквитките представляват малки текстови файлове, които се изпращат от уеб сървъра към използвания от вас браузър и се съхраняват на вашето устройство, за да може сайтът да го разпознава. Има два вида бисквитки – постоянни и временни или "сесийни" бисквитки. Постоянните бисквитки се съхраняват като файл на вашия компютър или мобилно устройство за по-дълъг период от време. Сесийните бисквитки се съхраняват временно в компютъра Ви, когато посещавате сайт и се изтриват в момента, в който затворите уебсайта. Повечето бисквитки не съдържат никакви лични информации за вас.
Възможно е да използваме информацията от бисквитките, за да направим нашия уебсайт по-лесен и по-полезен за вас – нашите потребителите 
Ако предпочитате, по всяко време може да изключите бисквитките на вашия браузър или да ги изтриете от вашия твърд диск.

Защита на информацията
Уебсайтът https://www.cells4good.com ползва протокол за защитена комуникация в компютърна мрежа Hypertext Transfer Protocol Secure(HTTPS). HTTPS удостоверява сайта и съответния уеб сървър, на който е качен. Също така двупосочно криптира връзката между клиент и сървър, което осигурява защита срещу подслушване, подправяне или фалшифициране на съдържанието на съобщенията. На практика това дава достатъчно гаранции, че потребителят се свързва с правилния сайт (а не фалшиво копие), както и гарантира, че съдържанието на съобщенията между потребителя и сайта не може да се прочете или подправи от трети страни. Допълнителна информация за HTTPS (https://bg.wikipedia.org/wiki/HTTPS).

Актуалност на настоящия документ 
Настоящата Декларация за политика за поверителност и защита на личните данни може да бъде променяна или допълвана поради изменение на приложимото законодателство, по инициатива на Cells4Good, на нашите посетители и клиенти, както и на компетентен орган като Комисията за защита на личните данни. 

Фирмени данни на собственика на сайта
Наименование: Тъканна Банка СелсФорГуд  ЕООД / Cells4Good
Адрес на управление: гр. София 1680, ул. Княз Борис I №100
Булстат:205513731
Регистрация по ДДС: BG205513731
Управител: Д-р Иван Колчаков

Споделете

Очакваме ви

  +359 02 4887004

Понеделник - Петък 9.00 – 18.00

СелсФорГуд ЕООД

бул. България №58, вх. 3, ет. 2, офис 6, 1680, София

бул. Ген Колев № 113, Бизнес сграда Никулицел, ет. 8, офис 8.8, 9002, Варна

  +359 2 488 7004
  +359 88 295 88 88
  +359 88 285 75 80
  bg@cells4good.com
  vita34bulgaria

Пътеводител

Нашият наръчник за родители съдържа по-подробна информация за съхранението на стволови клетки.
Заявете наръчника по имейл без такса и ангажимент.

Заявка за брошура
© Тъканна банка СелсФорГуд ЕООД. Всички права запазени.