Тъканна Банка №1 В Германия!Безплатна консултация със специалист пон-пет от 9:00 до 18:00

СЪХРАНЕНИЕ НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ПЪПНА ВРЪВ ВЪВ VITA34


Vita34, най-опитният доставчик в немско-говорящия свят, е вашият компетентен партньор за съхранение на кръв и тъкан от пъпна връв. За да сме сигурни, че клетките на вашето дете са с най-доброто качество в продължение на много години, ние разработихме надеждни процеси и безопасни материали за съхранение.

Vita34, най-опитният доставчик в немско-говорящия свят, е вашият компетентен партньор за съхранение на кръв и тъкан от пъпна връв.

ЗАЩО ДА СЪХРАНИТЕ ПРОБА ВЪВ VITA34

1 милион успешно съхранени проби – В студения сън клетките остават млади и жизнени.
стотици приложени проби – стволовите клетки, съхранявани във Vita34 са използвани като част от медицински терапии.
Vita 34 е втората в света в класацията на най-влиятелните и иновативни банки за съхранение на стволови клетки

ПЪТЯТ НА СЪХРАНЕНИЕТО НА СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ ВЪВ VITA34

Стъпка 1 – След като сте уведомили Vita34 за желанието си да съхраните стволовите клетки на вашето дете, ще ви изпратим стерилен сет за вземане на кръвта от пъпната връв до дома ви. Вземете сета с вас когато раждането започне. Предайте сета на лекаря или акушерката си в болницата.
Стъпка 2 – След раждането обученият персонал на Vita34 отстраняват професионално, безболезнено и без риск за майката и детето кръвта на пъпната връв и евентуално пъпната връв. Нашата надеждна куриерска услуга е на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината и ще достави пакета безопасно и професионално в Лайпциг, където ще бъдат предприети следващите стъпки за съхранение.
Стъпка 3 – След предаването на пробата от куриера, се извършва първоначална проверка за външната цялост, пълнотата на придружаващите документи и записване на температурата по време на транспорта. Всички действия се документират точно.
Стъпка 4 – Кръвта и тъканта от пъпна връв се подготвят за последващата обработка в чистата стая. Отчита се цялата информация за майката, детето и стволовите клетки. Те включват име, време за раждане и болница. Чрез задаване на персонален идентификационен номер е възможно ясно определяне на резултатите от тестовете.
Стъпка 5 – Чистата стая е винаги заключена, за да се избегне влизане на неоторизирани лица. Кръвта и тъканите са под асептични условия за криоконсервация. За тази цел съставките се прехвърлят в студеноустойчиви торби за съхранение и се добавят към специална течност, с която клетките запазват своята жизненост при най-ниската температура.
Стъпка 6 – Пробите са защитени в алуминиеви касети - първоначално се охлаждат в резервоари до - 145 градуса по Целзий. Накрая, те намират своето последно място в пълния с азот криотанк, където се съхраняват при около -180 градуса по Целзий.
Стъпка 7 – Всеки отделен резервоар в криогенното хранилище е с контролирана температура и работи независимо от електричеството. Алуминиевите касети са разположени в стелажна система вътре в танковете. Замразената кръв и тъкан от пъпна връв могат да бъдат доставени и подготвени за употреба за кратко време.
Стъпка 8 – Накрая се определя броят на ядрени клетки, изключват се вирусна инфекция и бактериално замърсяване. Определя се и кръвната група на детето.

Докато пробата със стволови клетки на вашето дете стигне до криотанковете на Vita34, трябва да се изпълнят доста задачи – преди, по време и след раждането.

Преди раждането 

Ще получите отговор на всичките си въпроси безплатно на телефон 02 488 7004, по електронната поща или с лична среща с наш представител.
Заявявате желанието си за съхранение на кръв от пъпна връв и тъкан от пъпна връв. Можете да използвате и формата за поръчка в нашия бюлетин и да я изпратите на Vita34 по  електронната пощата.
След сключване на договора за съхранение на стволовите клетки, ще получите медицински въпросник и формуляр за информирано съгласие. Трябва да ги попълните и да ни ги изпратите, заедно с копие от направените изследвания по време на бременността.
Vita34 ще ви изпрати стерилен сет за вземане на проба и първоначална фактура на стойност 1200 лв и 
Vita34 има ангажимента да се свърже с болницата и да уведоми, че предстои вземане на проба със стволови клетки от кръв от пъпната връв и евентуално тъкан на пъпна връв. Задължително вземете сета с вас в болницата. 

По време на раждането 

След като пъпната връв бъде прерязана, кръвта и евентуално тъканта на пъпната връв се извличат професионално от лекар.

ТЪКАННА БАНКА СЕЛСФОРГУД ЕООД © 2022