Тъканна Банка №1 В Германия!Безплатна консултация със специалист пон-пет от 9:00 до 18:00

43-та успешна трнсплантация на стволови клетки съхранени във Vita34


Ето с какво се гордеем! През ноември 2019г. се извърши още една успешна трансплантация със стволови клетки от пъпна връв съхранени във Vita34

43-та успешна трансплантация на стволови клетки съхранени във Vita 34!

С гордост Ви съобщаваме за 43-тата трансплантация на Vita 34, която се извърши в Германия. Лекувано е 6 годишно момче с тежка хронична неутропения. То получи кръв от пъпната връв от здравото по-малко дете в семейството. Надяваме се състоянието на малкия пациент да се подобри чрез трансплантацията и пожелаваме на семейството всичко най-добро.

 

42-та  успешна трансплантация със стволови клетки на Vita 34, се проведе в Тбилиси, Грузия. Лекувано е 7 годишно момиче с дискинетично-спастична церебрална парализа. Тя получи трансплантация на стволови клетки от здравото по-малко дете в семейството..

 

41-та успешна трансплантация със стволови клетки на Vita 34, се проведе в Charité, Берлин през Април 2019. На терапията е подложено 6 годишно момиче с остра миеловидна левкемия. Стволовите клетки, които са приложени за лечението са взети от по-малкото дете в семейството. Щастливи сме, че момичето е добре и пожелазваме  на нея и семейството й всичко найдобро!

 

39-та и  40-та трансплантация са извършени в Берлин, Германия, през януари 2019 г. Пациентите са 11 и 18 месечни деца с диагнозата  мозъчно увреждане.Трансплантацията е извършена в болницата Charité в Берлин, която е специализирана в извършването на тови вид лечения. 38-та трансплантация е извършена в Букурещ, Румъния, през януари 2019 г. Пациентът е 4-годишно момиче с аутизъм.

Така до днес имаме успешно извършени 18 алогенни и 25 автоложни трансплантации!

43-та успешна трнсплантация на стволови клетки съхранени във Vita34
ТЪКАННА БАНКА СЕЛСФОРГУД ЕООД © 2020