Тъканна Банка №1 В Германия! Безплатна консултация със специалист пон-пет от 9:00 до 17:00

СЪХРАНЕНИЕ НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ПЪПНА ВРЪВ И ПЛАЦЕНТА ВЪВ VITA34

СЪХРАНЕНИЕ НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ ОТ ПЪПНА ВРЪВ И ПЛАЦЕНТА ВЪВ VITA34

Vita34, най-опитният доставчик в немско-говорящия свят, е вашият компетентен партньор за съхранение на кръв от пъпна връв/ тъкан от пъпна връв и плацента. За да сме сигурни, че клетките на вашето дете са с най-доброто качество в продължение на много години, ние разработихме надеждни процеси и безопасни материали за съхранение.

Vita34, най-опитният доставчик в немско-говорящия свят, е вашият компетентен партньор за съхранение на кръв и тъкан от пъпна връв.

ЗАЩО ДА СЪХРАНИТЕ ПРОБА ВЪВ VITA34
1 милион успешно съхранени проби
– В студения сън клетките остават млади и жизнени.
хиляди приложени проби – стволовите клетки, съхранявани във Vita34 са използвани като част от медицински терапии.
Vita 34 е третата в света в класацията на най-влиятелните и иновативни банки за съхранение на стволови клетки

ПЪТЯТ НА СЪХРАНЕНИЕТО НА СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ ВЪВ VITA34

Стъпка 1
– След като сте уведомили Vita34 за желанието си да съхраните стволовите клетки на вашето дете, ще ви предоставим стерилен сет за вземане. Вземете сета с вас когато раждането започне. Предайте сета на лекаря или акушерката си в болницата.

Стъпка 2 – След раждането обученият персонал на Vita34 отстраняват професионално, безболезнено и без риск за майката и детето кръвта на пъпната връв и евентуално пъпната връв и плацентата. Нашата надеждна куриерска услуга е на разположение 24 часа в денонощието, 365 дни в годината и ще достави пакета безопасно и професионално в Лайпциг, Германия/ Контоне, Швейцария, където ще бъдат предприети следващите стъпки за съхранение.

Стъпка 3 – След предаването на пробата от куриера, се извършва първоначална проверка за външната цялост, пълнотата на придружаващите документи и записване на температурата по време на транспорта. Всички действия се документират точно.

Стъпка 4 – Кръвта и тъканта от пъпна връв и плацента се подготвят за последващата обработка в чистата стая. Отчита се цялата информация за майката, детето и стволовите клетки. Те включват име, време за раждане и болница. Чрез задаване на персонален идентификационен номер е възможно ясно определяне на резултатите от тестовете.

Стъпка 5 – Чистата стая е винаги заключена, за да се избегне влизане на неоторизирани лица. Кръвта и тъканите са под асептични условия за криоконсервация. За тази цел съставките се прехвърлят в студеноустойчиви торби за съхранение и се добавят към специална течност, с която клетките запазват своята жизненост при най-ниската температура.

Стъпка 6 – Пробите са защитени в алуминиеви касети – първоначално се охлаждат в резервоари до – 145 градуса по Целзий. Накрая, те намират своето последно място в пълния с азот криотанк, където се съхраняват при около -180 – 196 градуса по Целзий.

Стъпка 7 – Всеки отделен резервоар в криогенното хранилище е с контролирана температура и работи независимо от електричеството. Алуминиевите касети са разположени в стелажна система вътре в танковете. Замразената кръв и тъкан от пъпна връв и плацента могат да бъдат доставени и подготвени за употреба за кратко време.

Стъпка 8 – Накрая се определя броят на ядрени клетки, изключват се вирусна инфекция и бактериално замърсяване. Определя се и кръвната група на детето.

Докато пробата със стволови клетки на вашето дете стигне до криотанковете на Vita34, трябва да се изпълнят доста задачи – преди, по време и след раждането.

Преди раждането
Ще получите отговор на всичките си въпроси безплатно на телефон 02 488 7004, по електронната поща или с лична среща с наш представител.
Заявявате желанието си за съхранение на кръв от пъпна връв и тъкан от пъпна връв и плацента. Можете да използвате и формата за поръчка в нашия бюлетин и да я изпратите на Vita34 по електронната пощата.
След сключване на договора за съхранение на стволовите клетки, ще получите медицински въпросник и формуляр за информирано съгласие. Трябва да ги попълните и да ни ги изпратите, заедно с копие от направените изследвания по време на бременността.
Vita34 ще ви изпрати стерилен сет за вземане на пробите.
Vita34 има ангажимента да се свърже с болницата и да уведоми, че предстои вземане на проба със стволови клетки от кръв от пъпната връв и евентуално тъкан на пъпна връв. Задължително вземете сета с вас в болницата.

По време на раждането
След като пъпната връв бъде прерязана, кръвта и евентуално тъканта на пъпната връв и плацентата се извличат професионално от лекар.