Тъканна Банка №1 В Германия! Безплатна консултация със специалист пон-пет от 9:00 до 17:00

Как Става?

Съхранете стволови клетки бързо и лесно

Поръчайте стерилния сет за взимане на стволови клетки и го вземете с вас при постъпване в родилния дом. Транспортният сет съдържа патентован специално разработен комплект за взимане, който включва всички необходими материали за изпълнение на услугата. Включва и стабилизиращи температурата гел пакети, изолираща стиропорена кутия за оптимално запазване качеството на стволовите клетки. Обученият персонал в болницата ще вземе кутията от вас и ще изпълни процедурата по взимане на пробите, съвсем безопасно и безболезнено, както за майката, така и за бебето, след прерязването на пъпната връв. Незабавно следва лицензиран медицински транспорт до 24 часа на пробите ви от кръв/ пъпна връв/ плацента до лабораториите на Vita34 в Германия, Швейцария, където ще бъдат професионално обработени и съхранени. Услугата е 24 / 7 / 365 дни в годината. В лабораторията стволовите клетки се обработват и съхраняват в съответствие с международните стандарти и става първокласен източник на материали за възможно приложение.

Ако количеството на пробите ви позволява, няколко кръвни сака и отделни проби ще бъдат замразени без допълнително заплащане за многократна употреба. След това ще ви бъде изпратен сертификат за успешно съхранение. Дългосрочното съхранение се извършва в независими от електромрежата крио-танкове при приблизително -180- 196 градуса по Целзий в специални криосакове, опаковани в метална касета. Биологичните ви проби може да се съхраняват за неограничен период от време. Вашето съхранение на стволови клетки е гарантирано от HDI Global SE до 50-годишна възраст. В случай на необходимост от лечение, ние ще осигурим лицензирания транспорт до всеки трансплантационен център по света. Преди да се приложат стволовите клетки от кръв от пъпна връв в семейството, Vita34 поема разходите за необходимите тестове (HLA типизиране). Ако е необходимо използване на стволовите клетки на Вашето дете, ще имате пълната ни подкрепа. Мобилният екип на Vita34 транспортира крио-съхранените стволови клетки в специален контейнер до лекаря (в рамките на ЕУ, дори и за спешна трансплантация) и се грижи за професионалната подготовка на стволовите клетки за приложение.

Съхранете стволови клетки бързо и лесно

ИНФОРМАЦИЯ И СЪВЕТИ

Проучете внимателно страницата ни, свържете се с нас или прегледайте брошурата ни, изберете най-подходящия за вас вариант. При сключване на договор ще получите сет, в който ще бъдат взети пробите при раждането на вашето дете.

РАЖДАНЕ И ВЗЕМАНЕ НА ПРОБИТЕ

При започване на раждане се обадете на горещата ни линия и вземете сета с вас в болницата. Кръвта от пъпна връв, тъканта от пъпна връв и плацентата ще бъдат взети професионално и пробата ще бъде транспортирана до лабораторията на Vita 34.

ИЗСЛЕДВАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ

В 8те „чисти стаи“ на лабораториите ни – клас А и клас Б стволовите клетки ще се изследват, обработят и замразят. Оттук нататък вие ще имате на разположение стволовите клетки за лечения.

Нашите услуги

СЕТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ

Разкриваме ви загадката. Сетът за съхрание може да бъде отворен само от сертифициран персонал в болницата. Сигурно сте любопитни какво представлява той? Можете да научите повече в нашето видео.

КАКВО Е ВАЖНО ЗА НАС

„За 16 години, с моя екип сме отговаряли на всеки въпрос на родителите. Рекорд постави баща от Мюнхен, който изпрати писмо с 39 въпроса.“
Карола Кюн, ръководител на отдел Обслужване на клиенти