Тъканна Банка №1 В Германия! Безплатна консултация със специалист пон-пет от 9:00 до 17:00

Защо да съхраните?

Осигурете по-добро бъдеще

Успешните терапии със стволови клетки от пъпната връв и плацента са част от съвременната действителност и се прилагат за лечение на множество животозастрашаващи заболявания. Стволовите клетки от пъпната връв и плацента са уникални и могат да се вземат само непосредствено след раждането.

ДОБРИ ПРИЧИНИ ЗА СЪХРАНЕНИЕТО НА СТВОЛОВИ КЛЕТКИ. ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВИТЕ?

Стволовите клетки от пъпната връв и плацента на детето са уникални. Те са особено млади, жизнеспособни и лесни за извличане.

Стволовите клетки са ценен материал за медицинските клетъчни терапии. Всеки седми човек ще се нуждае от стволови клетки за лечение.

Стволовите клетки са в центъра на научните изследвания. Клиничните проучвания, провеждани в световен мащаб, постоянно изследват и въвеждат нови терапевтични възможности.

Стволовите клетки от пъпната връв и плацента имат почти неограничени възможности. Криосъхранението им запазва ценните им свойства.

Стволови клетки се прилагат успешно. Днес те помагат при лечението на близо 100 болести на стандартна терапия и на 1300 клинични проучвания в различни терапевтичния приложения.

СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ – ЗАЩО СА ТОЛКОВА ВАЖНИ?

Стволовите клетки са градивните елементи на живота. Те контролират регенерацията и възстановяването в случай на наранявания и заболявания и са част от тялото ни през целия ни живот.

СТВОЛОВИТЕ КЛЕТКИ ОТ ПЪПНАТА ВРЪВ И ПЛАЦЕНТА

Стволовите клетки могат да регенерират телата ни за цял живот. Те са склонни да стареят като нас и да се делят, възобновяват и възстановяват все по-малко с напредване на възрастта, за това процесът на стареене става видим.

Нашите услуги

„Най-добрата възможност да подсигурите детето си със стволови клетки е по време на раждането!“
Ирина Вейнхард (акушерка)

ЗДРАВЕЙТЕ, ИМАТЕ ВЪПРОС?

Това са някои от най-често задаваните въпроси. Ако не намерите това, което ви трябва, моля свържете се с нас.